Image
Highland Park 10 years old
Viking Scars
Award winning single malt. Onthult de smaak van zongedroogde citrusvruchten en zoete vanille, in balans met tonen van peperige kruiden en een golf van aromatische turfrook
Image
Highland Park 12 years old
Viking Honour
Het hart en ziel van Highland Park. Onze 12 years old is een perfecte balans van aromatische turfrook, zoete heide honing en een rijke vruchtencake met subtiele tonen van winterse kruiden.
Image
Highland Park Dragon Legend
De rijkere en rokerige kant van Highland Park. Langzame rijping in eikenhouten ex-sherryvaten past perfect bij onze Hobbister Mooi turf en resulteert in iets legendarisch.
Image
Highland Park Cask Strength
Direct uit het vat gebotteld. Highland Park in zijn meest pure vorm. Robuust en intens met een buitengewone diepte, complexiteit en balans. Toffee, heidehoning, vers geraspte nootmuskaat, citrus, crème brûlee en exotische kruiden.
Image
Highland Park 18 years old
Viking Pride
Er gaat 18 jaar overheen om een balans te creëren tussen kersen, bittere pure chocolade, zoete marsepein, florale heidehoning en aromatische turfrook. Voor de rijping zijn voornamelijk sherryvaten van Europees eikenhout gebruikt met een nauwkeurige balans tussen first-fill en refill vaten.
Image
Highland Park 21 years old
Spring 2019 Release
Gecreëerd van slechts 15 vaten uit 1998 en eerder. Deze sublieme whisky, gebotteld op 46%, heeft een evenwichtige en intense smaak. Tonen van verse nootmuskaat, de warmte van gember en zongerijpte sinaasappelschillen zijn perfect in balans met rijpe mango, zoete peer en romige vanille.
Image
Highland Park 25 years old
Spring 2019 Release
Een kleine schat van 20 vaten heeft een whisky met een uitzonderlijke balans gecreëerd; van vanille, boterachtige toffees, heidehoning en heerlijke turfrook.
Image
Highland Park 30 years old
Spring 2019 Release
Gecreëerd van minder dan 20 vaten, deze release is complex, maar toch evenwichtig, met een harmonie van vanille, honing, citrus, zoet fruit, warme kruiden, bittere pure chocolade en turfrook
Image
Highland Park 40 years old
Spring 2019 Release
Het product van slechts 5 vaten, met rijke lagen van bosvruchten, chocolade en turfrook. Zo zeldzaam als het evenwichtig is